VACATURES GRAANSILO ETEN & DRINKEN – OPENING MEDIO DECEMBER 2021

Medio december 2021 openen wij in onze graansilo aan de Griffeweg Graansilo Eten & Drinken! Graansilo Eten & Drinken wordt dé plek in Groningen waar je samen kan genieten van een verrassende lunch, diner of borrel. Daarnaast kan je er lekker ontspannen op het grote terras, vrijmibo’s houden met collega’s in de bierkluis, of een lekker drankje drinken voordat je de stad induikt met vrienden.

Bij Graansilo Eten & Drinken geloven we dat je smaken positief worden beïnvloed wanneer je wordt verrast. Onze gerechten zijn geïnspireerd door wereldse invloeden en worden op unieke wijze geserveerd.

Kom jij ons team versterken? Wij hebben de volgende functies beschikbaar: 
• Sous-chef
• Zelfstandig Werkend Kok
• Leerling Kok (BBL)
• Bedrijfsleider
• Assistent Bedrijfsleider
• Medewerker Bediening
• Medewerker Spoelkeuken

Wil jij samen met ons de verwachtingen van onze gasten overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur uiterlijk maandag 15 november jouw cv en motivatie naar [email protected] en zorg dat je in het onderwerp van de mail “Graansilo Eten & Drinken” vermeldt. Kijk voor meer informatie op www.restaurantgraansilo.nl!

Nu al mee genieten? Volg Graansilo Eten & Drinken op Facebook en Instagram @restaurantgraansilo.