MEEBOUWEN AAN MARIPAAN: WIJ zoeken managers met passie voor retail

Wij van de Maripaan Groep zijn heel ondernemend, we zien en grijpen continu kansen om te groeien. Zo is er niets en zo staat er in korte tijd een prachtige nieuwe winkel met een super gemotiveerd team, dat met passie klantverwachtingen wil overtreffen! Wij zijn altijd op zoek naar talent om samen mee verder te bouwen aan dit prachtige bedrijf! Want SAMEN is onze kernkwaliteit.

Binnenkort gaan we ons supermarktportfolio uitbreiden en ontstaat er ruimte voor nieuw talent. Voor de uitbreiding van ons managementteam is er ruimte voor managers met passie voor retail, food én bovenal passie voor de mens. Wij geloven dat gelukkige medewerkers fans van onze klanten maken en onze managers spelen een cruciale rol in het werkgeluk van medewerkers.

Wij zijn op zoek naar collega’s met dezelfde overtuiging. Doelgerichte, oprechte managers die zich volledig thuis voelen in een ontzettend dynamische omgeving.Teamspelers die altijd nieuwsgierig zijn naar wat mensen drijft en hoe ze hun medewerkers in hun kracht kunnen zetten, zodat er één team staat dat hard wil werken en vooral ook heel veel plezier maakt samen.

Ben jij een ervaren teamleider of manager en/of heb je de ambitie om de stap naar supermarktmanager te maken? Heb jij een echte winnaarsmentaliteit en wil je meebouwen aan de Maripaan Groep? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] of bel met onze HR Adviseur Daniëlle Veldman (06- 51 93 73 02) om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.