Corona maatregelen

Corona maatregelen

Beste collega, klant en/of partner,

Het coronavirus houdt iedereen in ons land bezig, ook bij de Maripaan Groep en in onze winkels zijn we alert. Het zijn bijzondere en onzekere tijden voor ons allen.

De veiligheid van onze collega’s, klanten en partners staat bij ons op voorop.
Daarbij volgen wij de adviezen en voorschriften van het RIVM en de overheid op en hanteren de onderstaande maatregelen.

  • Ben je verkouden of heb je koorts? Blijf dan thuis en laat iemand anders de boodschappen doen, zodat de gezondheid van onze medewerkers en andere klanten niet in gevaar wordt gebracht.
  • Volg de instructies van onze medewerkers op.
  • Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne en wassen regelmatig hun handen.

Naast bovenstaande maatregelen, hebben wij diverse hulpmiddelen ingezet ter bescherming van medewerkers en klanten: o.a. hangen er plexiglas schermen bij de kassa’s en staat er een hygiënezuil bij de ingang van de winkels waar de handen gedesinfecteerd kunnen worden. 

Onze medewerkers op kantoor werken zoveel mogelijk thuis en interne en externe afspraken vinden telefonisch of digitaal plaats.

Al deze maatregelen vragen om extra flexibiliteit van jou als klant en/of partner én van ons als medewerkers. We hopen op je begrip en medewerking. Alleen zo kunnen we samen de verspreiding van het coronavirus beperken.

Indien er vragen zijn, neem contact op met ons. Wij blijven bereikbaar op ons algemene telefoonnummer 050 – 200 36 00 of per mail via [email protected].