Werken bij de Maripaan Groep

Samen aan de slag gaan, dat is wat werken bij Maripaan betekent! Ieder op z’n eigen niveau en in z’n eigen omgeving. De een op de werkvloer in een van onze Jumbo-vestigingen, de ander binnen een van de keukens in onze horecapanden of Jumbo Foodmarkt. Weer een ander pakt het werk op kantoor op, in ons kantoor in de Oude Graansilo in Groningen.

Iedereen heeft een uniek talent! Heb jij het talent al in jezelf ontdekt? Wij helpen je graag bij deze zoektocht. Door ieders talent optimaal te benutten zorgen we voor het bereiken van ons doel: elke dag samen werken aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, collega’s en partners. Gelukkige medewerkers maken fans van onze klanten!

BBL LEIDINGGEVENDE MARIPAAN

Werken én leren leiding geven bij Jumbo Maripaan?

Wij zijn op zoek naar collega’s met leidinggevend talent, die bij ons in 1 jaar tijd hun MBO 4 diploma leidinggevende willen halen!

Je krijgt bij ons in eerste instantie een jaarcontract én wij betalen jouw opleiding, zodat jij jouw leidinggevende kwaliteiten kan ontwikkelen.

Na een zeer succesvolle eerste klas starten wij in september weer met een eigen Jumbo Maripaan klas voor de MBO 4 opleiding Leidinggevende.  Je volgt de opleiding bij Noorderpoort en de klas bestaat uit allemaal collega’s die ook in een van onze vijftien winkels werken.

Stuur direct jouw CV en motivatie naar [email protected] als jij:

 • Enige supermarktervaring hebt of in ieder geval met klanten gewerkt hebt
 • Naast je eigen werkzaamheden in de supermarkt graag leidinggevende taken wil (leren) uitvoeren
 • Het leuk vindt om anderen te motiveren om samen de verwachtingen te overtreffen van klanten en collega’s
 • Goed kunt luisteren en communiceren
 • Graag minimaal 24 uur wilt werken en 1 dag per week naar school wilt
 • Beschikt over een MBO 3 niveau diploma of een vergelijkbaar opleidingsniveau

Assistent Restaurant Manager

La Place staat voor: lekker écht eten, plezier en een gastvrije sfeer. De passie voor eten spat er daarom vanaf bij al onze collega’s. Voor ons La Place Restaurant aan de Grote Markt in Groningen zijn wij op zoek naar een Assistent restaurant manager

Als Assistent restaurant manager ben jij samen met de Restaurant Manager de inspirerende aanvoerder van ons La Place team met als doel zorgen dat onze collega’s met een grote glimlach op de werkvloer staan en alle gasten hierdoor met een grote glimlach de deur uitlopen.

Bij  afwezigheid van de Restaurant Manager houd je het overzicht en zorg je voor groei, zowel commerciële groei, als persoonlijke groei in het complete team. Je hebt aandacht voor de grote én de kleine dingen die samen ons concept tot een doorslaand succes maken.

Jij zorgt als Assistent Restaurant Manager dat alles op de werkvloer goed verloopt. Je zorgt voor een goede werksfeer en dat het team op de vloer optimaal oog heeft voor de gast en onze producten.

Wat ga je doen?

 • Je bent de rechterhand van de Restaurant Manager en bij afwezigheid vervang je hem/haar.
 • Je bent altijd zichtbaar aanwezig als gastheer/gastdame en coach en ben je medeverantwoordelijk voor de operationele aansturing. Je coacht de shiftleaders bij hun operationele taken en werkt mee waar nodig.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en bouwen van het team.
 • Jij zorgt er samen met de collega’s de verwachtingen van onze gasten worden overtroffen tijdens ieder contactmoment met La Place, want excellente service én kwaliteit van de gerechten zijn essentieel om fans van onze gasten te maken.
 • Je ondersteunt de restaurant manager bij het maken van roosters en werkindelingen, maar bent ook heel goed in staat om die planning te laten varen als dat nodig is en iets nieuws te bedenken;
 • Op commercieel vlak als op het gebied van gastbeleving sta je altijd aan. Ontstaan er rijen omdat jullie nieuwe gerecht wel heel populair is? Dan spring je onmiddellijk bij, en vind je dat door je horeca-achtergrond stiekem ook een van de leukste elementen van je baan;
 • Je borgt de kwaliteit en zorgt voor naleving van alle richtlijnen zoals HACCP.

Wie zoeken we voor deze functie?

 • Je hebt het DNA zoals beschreven in de inleidende tekst.
 • Gastvrijheid is voor jou een 2e natuur.
 • je hebt minimaal een mbo-niveau 4 opleiding afgerond.
 • je hebt ervaring met leidinggevende ervaring in de horeca,
 • je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal;

Wij zoeken collega’s die:

 • Iedere dag verwachtingen willen overtreffen en fans willen maken van onze gasten.
 • Passie hebben voor lekker eten en drinken en je vindt het leuk het verhaal achter onze producten te vertellen aan onze gasten.
 • Keihard werken en heel veel plezier maken als de beste kunnen combineren.
 • Samenwerken net zo belangrijk vinden als wij.
 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar zijn en flexibel inzetbaar zijn. (ook in de avonden en de weekenden)

Dit bieden we jou:

 • Een werkgever die de medewerker op 1 zet, want wij geloven dat gelukkige medewerkers fans maken van onze gasten.
 • Een salaris dat past bij jouw prestaties (Horeca CAO).
 • Veel mogelijkheden tot groei, waarmee jij jouw talent maximaal in kunt zetten. Jouw inbreng vinden wij belangrijk. Als onderdeel van de Maripaan Groep met meer horecagelegenheden zoals Feithhuis, Rooftop Merckt, Graansilo Eten & Drinken, 15 Jumbo supermarkten én ons eigen Graansilo bier zijn er volop ontwikkelmogelijkheden.  

Wij hebben de volgende functies beschikbaar: shift leader en assistent restaurant manager.

Wil jij samen met het hele team een daverend succes maken van La Place? Mail dan je CV en motivatie met daarin in ieder geval vermeld hoe jij de verwachtingen van onze gasten gaat overtreffen, naar [email protected].

Voor meer informatie over de vacatures, neem contact op met Bianca Bishessar 06-58970711.

Vacatures

Regelmatig zoeken we naar nieuwe talenten, die genieten van samen aan de slag gaan en houden van een uitdaging! Samen de schouders onder dagelijkse uitdagingen zetten, om het beste in jezelf naar boven te laten komen. Herken jij jezelf in deze visie? Klik dan eens op onderstaande buttons om de vacatures van onze Jumbo-vestigingen en overige onderdelen te bekijken.

Heb je nog geen leuke vacature gevonden? Ook dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons jouw motivatie en CV en overtuig ons van de manier waarop jij je unieke talenten in kunt zetten binnen onze bedrijfsonderdelen. Vermeld hierbij ook op welke manier jij jezelf wilt ontwikkelen in de tijd dat je voor de Maripaan Groep werkt.

Werken en leren

Tegelijkertijd leren en geld verdienen, dat wil toch iedereen? Wanneer je momenteel een MBO-opleiding volgt en een leerplek zoekt om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, heten we je graag van harte welkom. De Maripaan Groep en onze Jumbo-vestigingen zijn erkende leerbedrijven. Wij laten je ervaring opdoen, helpen je jezelf te ontwikkelen en bieden je een vergoeding om geregeld wat met vrienden te kunnen doen!

Stage bij de Maripaan Groep volgen

Naast de mogelijkheid om als MBO-student een leertraject bij ons te volgen, bieden we stages voor studenten van het HBO of WO. Wij waarderen het enorm, wanneer je eigen initiatief toont en geven je hier dan ook alle ruimte voor! Wat heb jij altijd al willen onderzoeken binnen een groot bedrijf als de onze? Door voor een stage bij de Maripaan Groep te kiezen kun je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar draag je direct bij aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden stageplekken binnen onze winkels en op het gebied van HR, communicatie en finance. Je kunt zelf een stageopdracht of onderzoeksopdracht introduceren, maar we denken ook graag met je mee. Zo komen we samen tot een opdracht, waar we allebei wat aan hebben!

Meer weten over werken en leren bij de Maripaan Groep of een stageopdracht? Neem vrijblijvend contact met ons op.