VACATURE: BBL LEIDINGGEVENDE

WERKEN ÉN LEREN LEIDINGGEVEN BIJ DE JUMBO MARIPAAN GROEP?

Wij zijn op zoek naar collega’s met leidinggevend talent, die bij ons in één jaar tijd hun MBO 4 diploma leidinggevende willen behalen.

Je krijgt bij ons in eerste instantie een jaarcontract én we betalen jouw opleiding om jouw leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen.

In samenwerking met Noorderpoort starten wij in september met een eigen Jumbo Maripaan klas voor de MBO 4 opleiding Leidinggevende*. Deze klas bestaat uit allemaal collega’s die ook in één van onze veertien winkels werken.

Stuur direct jouw CV en motivatie naar [email protected] als jij:

  • Enige supermarktervaring hebt of in ieder geval met klanten hebt gewerkt;
  • Naast je eigen werkzaamheden in de supermarkt graag leidinggevende taken wil (leren) uitvoeren;
  • Het leuk vindt om anderen te motiveren om samen de verwachtingen van klanten en collega’s te overtreffen;
  • Je goed kunt luisteren en communiceren;
  • Graag minimaal 24 uur wilt werken en 1 dag per week naar school wilt;
  • Beschikt over MBO 3 niveau diploma of vergelijkbaar opleidingsniveau.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Bianca Bishessar via [email protected] of 06 – 589 707 11.                 

Meer informatie over de opleiding vind je hier:https://noorderpoort.nl/bedrijven-opleiden/handel-en-ondernemerschap/leidinggevende-teamafdelingproject-25160

Werken bij de Maripaan Groep

Samen aan de slag gaan, dat is wat werken bij Maripaan betekent! Ieder op z’n eigen niveau en in z’n eigen omgeving. De een op de werkvloer in een van onze Jumbo-vestigingen, de ander binnen een van de keukens in onze horecapanden of Jumbo Foodmarkt. Weer een ander pakt het werk op kantoor op, in ons kantoor in de Oude Graansilo in Groningen.

Iedereen heeft een uniek talent! Heb jij het talent al in jezelf ontdekt? Wij helpen je graag bij deze zoektocht. Door ieders talent optimaal te benutten zorgen we voor het bereiken van ons doel: elke dag samen werken aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, collega’s en partners. Gelukkige medewerkers maken fans van onze klanten!

Vacatures

Regelmatig zoeken we naar nieuwe talenten, die genieten van samen aan de slag gaan en houden van een uitdaging! Samen de schouders onder dagelijkse uitdagingen zetten, om het beste in jezelf naar boven te laten komen. Herken jij jezelf in deze visie? Klik dan eens op onderstaande buttons om de vacatures van onze Jumbo-vestigingen en overige onderdelen te bekijken.

Heb je nog geen leuke vacature gevonden? Ook dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons jouw motivatie en CV en overtuig ons van de manier waarop jij je unieke talenten in kunt zetten binnen onze bedrijfsonderdelen. Vermeld hierbij ook op welke manier jij jezelf wilt ontwikkelen in de tijd dat je voor de Maripaan Groep werkt.

Werken en leren

Tegelijkertijd leren en geld verdienen, dat wil toch iedereen? Wanneer je momenteel een MBO-opleiding volgt en een leerplek zoekt om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, heten we je graag van harte welkom. De Maripaan Groep en onze Jumbo-vestigingen zijn erkende leerbedrijven. Wij laten je ervaring opdoen, helpen je jezelf te ontwikkelen en bieden je een vergoeding om geregeld wat met vrienden te kunnen doen!

Stage bij de Maripaan Groep volgen

Naast de mogelijkheid om als MBO-student een leertraject bij ons te volgen, bieden we stages voor studenten van het HBO of WO. Wij waarderen het enorm, wanneer je eigen initiatief toont en geven je hier dan ook alle ruimte voor! Wat heb jij altijd al willen onderzoeken binnen een groot bedrijf als de onze? Door voor een stage bij de Maripaan Groep te kiezen kun je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar draag je direct bij aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden stageplekken binnen onze winkels en op het gebied van HR, communicatie en finance. Je kunt zelf een stageopdracht of onderzoeksopdracht introduceren, maar we denken ook graag met je mee. Zo komen we samen tot een opdracht, waar we allebei wat aan hebben!

Meer weten over werken en leren bij de Maripaan Groep of een stageopdracht? Neem vrijblijvend contact met ons op.