Graansilo bier

In de karakteristieke graansilo in Groningen ontwikkelen we ons bier. Dit doen we samen met onze vrienden: bierliefhebbers door het hele land. We bepalen samen de smaken en ontwikkelen zo de lekkerste bieren.

Ontdek bijvoorbeeld onze fruitige IPA, geniet van ons zonnige blond- en witbier, of proef onze kruidige, maar zachte tripel. In het herfstseizoen hebben we een toegankelijk maar robuust bokbier.

”Samen geproefd, samen ontwikkeld”

Speciaal door jullie

We stellen onze bieren samen met behulp van onze honderden vrienden vanuit het hele land. Dat zijn bierliefhebbers, die op speciale proeverij-avonden hun voorkeuren voor de lekkerste bieren aangeven. Zo creëren we onze heerlijke, doordrinkbare bieren – speciaal door jullie dus.

Wat je samen maakt, daar moet je ook samen van genieten. Bier is meer dan een drank, het is een moment om van te genieten in gezelschap. Bij Graansilo moedigen we dat nog eens extra aan. Samen proeven, samen proosten, samen genieten, want samen is alles beter.

Sluit je aan als verkooppunt en groei mee

Graansilo is inmiddels in het hele land verkrijgbaar. Bij speciaalzaken, restaurants, bars en cafés en honderden Jumbo-supermarkten en andere winkels .

Wil je Graansilo bier ook toevoegen aan jouw assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.