Horeca

Genieten van heerlijke gerechten en onvergetelijke momenten delen met elkaar, daar gaat het om bij Maripaan Horeca. Op dit moment vallen er 4 horeca-concepten onder Maripaan Horeca: Rooftop Merckt, Feithhuis, Graansilo Eten & Drinken, en La Place aan de Grote Markt.

Onze horeca-concepten zijn voor veel mensen een begrip. Niet alleen door de authentieke locaties waarin ze gevestigd zijn, maar ook door de unieke ervaring die de horeca-concepten te bieden hebben. Van fine dining met een prachtig vergezicht over Groningen, tot aan verrassende gerechten proeven in de oude graansilo aan het Winschoterdiep. Bezoek de onderstaande websites om onze horeca-concepten te ontdekken.

”Onvergetelijke momenten delen met elkaar”

Rooftop Merckt

Ervaar exclusieve luxe in het hart van Groningen. Fine dining, adembenemende uitzichten en Groningse gastvrijheid.

Het geluid van de bruisende stad Groningen, gecombineerd met fine dining en een adembenemend uitzicht; bij Rooftop Merckt kiest u voor een beleving op hoog niveau. Een unieke ambiance dankzij het glazen dak van Italiaans ontwerp die uw ervaring verrijkt met prachtige vergezichten.

Rooftop Merckt vindt u op de 6e verdieping van Merckt aan de Grote Markt. Het is ook mogelijk om deze locatie exclusief af te huren voor een luxe receptie, bijzondere bedrijfsborrel of ander evenement.

In 2022 heeft Rooftop Merckt een vermelding met 13,5 punten in Gault&Millau gids gekregen.

Rooftop Merckt

Grote Markt 33, 9712 HP Groningen
050 - 2003216

Genieten bij Rooftop Merckt kan op veel momenten. Het restaurant is 5 dagen per week geopend voor lunch, diner en exclusieve bijeenkomsten.

Graansilo Eten & Drinken

Waar vroeger gerst en tarwe werd opgeslagen, kun je nu genieten van verrassende gerechten op een karakteristieke locatie.

Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten, op één van de uniekste locaties in Groningen. Geniet van een drankje in onze serre met uitzicht over het Winschoterdiep, meer je sloep aan voor een welverdiende pauze, of boek samen met je vrienden onze bierkluis voor een avond om niet te vergeten.

Je kunt bij Graansilo Eten & Drinken terecht voor jouw (zaken)lunch, diner én borrel.

Graansilo Eten & Drinken

Griffeweg 4, 9724 GG Groningen
050 - 2003217

Het restaurant is 6 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrels.

Feithhuis

In het prachtige monumentale pand aan het Martinikerkhof vind je Feithhuis.

Feithhuis is de plek voor lunch, diner, borrel & bites. Je kan er loungen op het terras en lekker een hapje of drankje doen. In onze zalen verzorgen we private dining en events.

Het is een unieke plek waar je geniet van variërende gerechten, neerstrijkt op het ruime terras, of waar je een privéruimte boekt voor jouw vergaderingen of evenementen.

Feithhuis

Martinikerkhof 10, 9712 JG Groningen
050 - 3135335

Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel, diner en bijeenkomsten.

La Place Grote Markt

Op de eerste verdieping in Het Groot Handelshuis aan de Grote Markt zit La Place. Het gebouw is het nieuwe middelpunt in het centrum, waar werken, ondernemen, ontmoeten, eten en boodschappen doen samenkomen.

Je kunt bij La Place terecht voor ontbijt, lunch en diner – of gewoon voor een tussendoortje. Verse ingrediënten, eerlijke recepten en versgemaakte gerechten, daar staat La Place voor. Op de begane grond kun je bij La Place Express terecht voor een snelle take-away.

La Place Grote Markt

Grote Markt 21, 9712 HR Groningen

La Place is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, diner en take-away.

Wil je meer weten over onze horeca-concepten of heb je een andere vraag?

Neem dan gerust contact op met ons.