Vastgoed

Maripaan Vastgoed belegt, ontwikkelt en beheert commercieel vastgoed in het Noorden van Nederland. Van functionele bedrijfslocaties tot historische stadspanden.

”Unieke locaties, vertrouwde service, persoonlijk contact”

Omdat horeca en detailhandel in ons DNA zit, richt Maripaan Vastgoed zich voornamelijk op supermarkt- en horecalocaties. Zo hebben wij recentelijk Het Feithhuis in Groningen compleet gerenoveerd en opende begin 2022 het restaurant Graansilo Eten & Drinken in onze karakteristieke graansilo in Groningen.

Naast waarde toevoegen middels optimalisatie en renovatie, houdt Maripaan Vastgoed zich ook bezig met beleggingen en het vastgoedbeheer daarvan.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord.

Waardecreatie in de regio

Maripaan Vastgoed gaat verder dan alleen het kopen en verkopen van vastgoed. We creëren waarde in de regio door onder andere retail- en supermarktlocaties te optimaliseren en spraakmakende horecalocaties te renoveren. Tevens hebben we een groot aandeel in een winkelcentrum met verdeeld eigendom waar een herontwikkeling gaat plaatsvinden. Vooruitlopend hierop zijn wij reeds gestart met het reloceren van huurders.

‘Samen’ is één van onze kernkwaliteiten. Daarom gaan wij voor lange termijn relaties met onze partners en zoeken we altijd naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen.

Beleggingen

Maripaan Vastgoed heeft primair geïnvesteerd in retail- en horecalocaties. Dit past bij onze ervaring in het ondernemerschap, we zien dat deze sector zich sterk blijft ontwikkelen. Ben je benieuwd naar mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vastgoedbeheer

Maripaan Vastgoed verzorgt het commerciële beheer van haar portefeuille zelf. Dit betekent dat Maripaan Vastgoed het eerste aanspreekpunt is voor haar huurders, huurkandidaten en relaties. Tevens zorgt Maripaan Vastgoed voor een goed onderhouden gebouw.

Vastgoedportefeuille

Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Beschikbaar
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Beschikbaar
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd

Interesse in een van onze vastgoedprojecten of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.