Maripaan Vastgoed
Maripaan Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van commercieel vastgoed. De Maripaan Groep heeft een kleine maar interessante vastgoedportefeuille. Van functionele bedrijfslocaties tot historische stadspanden.

(Foto gemaakt door Marianne Berkhoff)

Betrokkenheid en loyaal

Maripaan heeft het imago loyaal en betrokken te zijn richting haar huurders en gebruikers.

Acquisitie: wij acquireren -landelijk- nieuwe vestigingspunten voor supermarkten en gerelateerde foodconcepten, om zelf te exploiteren c.q. aan te wenden of ten behoeve van derden (huurders/gebruikers). 

Vastgoedmanagement: het beheren van de bestaande portefeuille

Bouw en ontwikkeling: het optimaliseren, uitbreiden van de bestaande portefeuille, waarde toevoeging, alsmede het ontwikkelen van nieuwe locaties.

“Onze ambitie is om deze portefeuille uit te breiden. Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe kansen, voor zowel bestaande panden als nieuwe (project)ontwikkelingen.”

‘t Feithhuis

‘t Feithhuis is een Rijksmonument, gelegen aan het Martinikerkhof te Groningen. Het huidige pand dateert uit het begin van de achttiende eeuw, gelegen naast/tegenover de Martinikerk. Het pand dankt zijn naam aan J.A. Feith die het in 1890 ging bewonen. Tegenwoordig heeft het pand een horecafunctie. Aan de achterzijde bevindt zich het terras van de horecagelegenheid. Als het Groninger Forum gereed is, zal het terras grenzen aan de Nieuwe Markt die tijdens de reconstructie zal ontstaan.

Noorderpoort Drachten

Maripaan Vastgoed heeft de plannen ontwikkeld voor Project Noorderpoort. Het betreft de uitbreiding van de Jumbo naar ca. 3000 m2 winkeloppervlak en de uitbreiding van de Aldi naar ca. 1700 m2. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is het naastliggende – voormalige – Arriva terrein aangekocht en zijn de aanwezige opstallen gesloopt. In afwachting van de realisatie van de uitbreiding zijn er ca. 140 extra parkeerplaatsen gerealiseerd. Om de uitbreiding van de Aldi mogelijk te maken worden er een aantal dagwinkels verplaatst naar de voorzijde van het winkelcentrum, waar thans de Jumbo is gevestigd. Daar zal ook de ingang van de Jumbo gehandhaafd blijven. Eind 2019 is het vernieuwde winkelcentrum Noorderpoort een feit.

Graansilo Groningen

Horecaruimte ca. 270 m2 in De Graansilo aan de Griffeweg te Groningen
Het vrijkomen van de Graansilo was de perfecte kans voor de Maripaan Groep om naar Groningen te verhuizen. Op de verdiepingen 2 en 3 wordt het kantoor van de Maripaan Groep gevestigd.

Verdieping 1 wordt een verhuurbare kantoorruimte van ca. 130 m2 welke in twee delen kan worden verdeeld met de benodigde voorzieningen. De begane grond en het souterrain, tezamen ca. 270 m2 is geschikt voor horeca. Op het terrein naastgelegen, aan het water is een grote terrasmogelijkheid op de zonzijde.

Oplevering medio 2019.

Winkelruimte

Winkelruimte 63 m2 Reitdiephaven te Groningen -VERHUURD-

Winkelruimte gelegen in winkelcentrum Reitdiep. Reitdiep is aan de noordwestkant van de stad Groningen gelegen en grenst aan het Zernikecampus. In Reitdiephaven zijn zowel landelijke als lokale winkeliers gevestigd, zoals bijvoorbeeld Jumbo supermarkten, Action, Dio Drogisterij, een cafetaria, een kapsalon, kinderkledingzaak Harbourkidz en The Readshop.

Kantoorruimte Janssenlaan

Ca. 146 m2 -verdeeld over twee verdiepingen- turn key kantoorruimte aan de Janssenlaan 10-5 te Drachten.

Te huur/koop
Medio 2019 op te leveren ca. 146 m2 turn key kantoorruimte op Bedrijventerrein Azeven Noord te Drachten in een bedrijfs-verzamelcomplex langs de A7. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ideaal voor startende ondernemers.

Neem voor nadere informatie vrijblijvend contact met ons op.