Retail

In 2002 begon het allemaal met Jumbo Ciboga in Groningen. Inmiddels is Maripaan Retail uitgegroeid tot zeventien Jumbo-vestigingen, in dorpen en steden in Groningen en Friesland.

0

Jumbo-vestigingen

0

+

Collega’s

0

+

Lokale leveranciers

Service met een glimlach

Samen verwachtingen overtreffen, daar staat Maripaan voor. Niet alleen de verwachtingen van klanten, maar ook van collega’s en partners.

Dit doen we in onze winkels vanzelfsprekend door een ruim en passend assortiment aan te bieden, zoveel mogelijk met lokale partijen te werken, door altijd een stap extra te zetten, en door te gaan voor een persoonlijke benadering.

Zo zorgen we er samen voor dat er in onze winkels altijd een prettige sfeer is voor zowel klanten als medewerkers.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil jij samen met ons de verwachtingen van onze klanten overtreffen? We zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk snel onze vacatures.

Zoveel mogelijk lokaal – altijd vernieuwend

We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk samen te werken met lokale leveranciers, ieder met een uniek verhaal bij hun product. Niet alleen om ondernemers in de regio te stimuleren en te ondersteunen, maar ook om hun unieke verhalen en producten te delen met onze klanten.

Zo werken we bijvoorbeeld samen met Molenwinkel Mulder Pot uit Kropswolde en met Meinardi uit Noordbroek.

Innovatie is voor ons net zo belangrijk. Want als de vraag verandert, veranderen wij mee. Daarom vind je bij ons bijvoorbeeld een ruim assortiment aan veganistische en biologische producten. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten, die passen bij de laatste trends. 

Jouw producten binnenkort in onze winkels?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn benieuwd naar je verhaal!

Onze winkels

Heb je een vraag voor of over Maripaan Retail?

Neem gerust contact op met ons.