Wil jij helpen meebouwen aan de Maripaan Groep?

Samen hard werken, verwachtingen overtreffen én natuurlijk veel lol maken, dat is wat werken bij Maripaan betekent. Wij geloven dat gelukkige medewerkers fans maken. Daarom helpen wij jou graag bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten.


Omdat we meerdere horecaconcepten, Jumbo supermarkten en een servicekantoor hebben, zijn er volop mogelijkheden waar jouw talent het best tot zijn recht komt.

Zo zorgen we er samen voor dat ieders talent maximaal wordt benut en collega’s gelukkig in hun werk zijn, om zo ons hogere doel te bereiken: elke dag samen werken aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, gasten, collega’s en partners.

”Samen verwachtingen overtreffen”

Aan de slag in de horeca?

Of je nou gastheer of gastvrouw bent, in de bediening werkt of in de spoelkeuken staat, elke rol is even belangrijk. Want samen zorgen we ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Kom werken bij één van onze unieke horeca-concepten en blijf jezelf ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures om meer te weten te komen over werken bij Maripaan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend introductiegesprek. We denken graag met je mee!

Rooftop Merckt

Bekijk de vacatures

Graansilo Eten&Drinken

Bekijk de vacatures

La Place

Bekijk de vacatures

Feithhuis Groningen

Bekijk de vacatures

Werken in één van onze Jumbo-vestigingen?

Met achttien Jumbo-vestigingen in het noorden van Nederland, zijn we altijd op zoek naar talent. Van manager tot aan verkoopspecialist, samen zorgen wij voor de perfecte beleving voor onze klanten.


Wil jij samen met ons zorgen dat onze klanten fans worden, door continu verwachtingen te overtreffen? Bekijk dan snel onze vacatures van onze Jumbo-vestigingen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil jij samen met ons de verwachtingen van onze klanten overtreffen? We zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk snel onze vacatures.

Werken en leren bij een erkend leerbedrijf

Als je een opleiding volgt en nog een leerplek zoekt om jouw persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, ben je bij ons meer dan welkom!

Omdat de Maripaan Groep, onze Jumbo-vestigingen en restaurants erkende leerbedrijven zijn, kun je bij ons ervaring opdoen terwijl je geld verdient. Meer weten? Neem contact met ons op.

Stagelopen bij Maripaan

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Maripaan? Er is bij ons ontzettend veel mogelijk! Loop mee bij één van onze Jumbo-vestigingen, neem een kijkje in de keuken bij onze horeca-concepten, of ga aan de slag op ons servicekantoor.

Tijdens je stage doe je enorm veel ervaring op en krijg je alle ruimte voor eigen initiatieven. We bieden stageplekken bij onze winkels, restaurants – en op ons kantoor, op het gebied van communicatie, HR en finance. Je kunt zelf een stageopdracht of onderzoeksopdracht introduceren, maar we denken ook graag met je mee. Zo komen we samen tot een opdracht die past bij jouw opleiding en bij ons als organisatie. Win-win!

Onze vacatures

Wil je weten hoe het is om bij Maripaan te werken of wil je meer informatie over een vacature?

Neem dan gerust contact op. Ook als je nog geen passende vacature hebt gezien kun je jouw CV en motivatie sturen. We zijn altijd op zoek naar talent!