Teaming

Stichting Maripaan Teaming is ons goede doelen project, en geeft ons de mogelijkheid om concreet maatschappelijk betrokken te zijn. Samen met onze collega’s, klanten en partners zamelen we geld in, dat voor 100% naar goede doelen gaat. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

Elke periode worden één of meerdere goede doelen gekozen om geld voor in te zamelen. Deze doelen worden aangedragen door medewerkers en klanten, of komen als aanvraag vanuit de goede doelen binnen. Vaak worden kleine, lokale doelen gesteund. Denk hierbij aan het omheinen van de paardrijbak op een zorgboerderij, het bouwen van een schommelnest voor mensen met een verstandelijke beperking of het realiseren van nieuwe hokken voor het dierenasiel.

”Samen de wereld mooier maken”

We zamelen geld op verschillende manieren in. Medewerkers kunnen € 1,00 van hun periodesalaris doneren en klanten kunnen hun emballagebon inleveren bij onze winkels. Daarnaast ontvangen we regelmatig donaties van onze partners. 100% van het ingezamelde geld gaat naar het goede doel. Dit kan omdat Maripaan Groep de overheadkosten voor haar rekening neemt.

Naast geldinzameling organiseert Stichting Maripaan Teaming minimaal één keer per jaar een Maripaan Vrijwilligersdag. Hierbij worden collega’s uitgenodigd om zich een dag vrijwillig in te zetten voor een groep in de samenleving. Zo hebben we samen huizen opgeknapt, zijn we samen met mensen met een beperking naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen geweest en hebben we een Circus in de Zorg georganiseerd voor ouderen in Groningen en Haren.