Over de Maripaan Groep

Ons verhaal begint in 2002, toen ondernemers Anrico Maat en Paul Papo hun eerste Jumbo-vestiging openden in Groningen: Jumbo Ciboga. Sindsdien is de Maripaan Groep uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie, met achttien Jumbo-vestigingen, meerdere horecaconcepten en vastgoedobjecten en een eigen biermerk.

Dit hebben we alléén kunnen bereiken door dingen samen te doen. Door samen te werken met bedrijven en organisaties in de regio. Door samen met onze collega’s verwachtingen van klanten en gasten te overtreffen. En door ons samen in te zetten om op een maatschappelijk-verantwoorde manier te ondernemen.

”Samen verwachtingen overtreffen”

Waar we voor staan

We werken elke dag hard om verwachtingen van onze klanten, gasten, collega’s en partners te overtreffen. Hierbij staan onze kernwaarden ‘doelgericht, plezier, oprecht en ontwikkelen’ centraal. Ons gewaagde doel is om in 2027 een fanscore van minimaal een 9 te hebben.

We geloven dat gelukkige medewerkers fans van onze klanten en gasten kunnen maken, in een omgeving waar ruimte is voor continue feedback en waar zij zichzelf kunnen en mogen zijn. We vinden het belangrijk om de ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren en helpen hen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, die worden ingezet waar ze het beste tot hun recht komen.

Samen maken we een wereld van verschil

We vinden het erg belangrijk dat de Maripaan Groep een positieve invloed op onze maatschappij heeft. We nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) dan ook zeer serieus – zowel op kleine als op grote schaal.

Ontmoet ons team