Maripaan Horeca ambassadeur van ‘Groen Genieten’ 🌿

Restaurants FeithhuisRooftop Merckt Eten & Drinken en Graansilo Eten & Drinken, hebben het label ‘Groen Genieten’ gekregen. Het label is opgezet door Groningen werkt slim om horecabedrijven met een duurzaam karakter te laten zien.

De aankomende weken wordt er campagne gedraaid met onze collega’s in beeld. Zo kunnen gasten in de hele stad Groningen zien dat onze horecabedrijven actieve  verduurzamingsacties hebben uitgevoerd en iedereen ‘groen’ bij ons  kan genieten. Wij zijn trots op dit mooie label! 🙌

Het label wordt tijdens de Horeca Xperience Groningen op 16 oktober aanstaande uitgereikt.

Groen Genieten

Het horecalabel ‘Groen Genieten’ is een nieuw label en wordt uitgegeven door het platform: Groningen Werkt Slim. Horecaondernemers ontvangen na het uitvoeren van  verduurzamingsacties dit duurzaamheidslabel. Met het nieuwe horecalabel ‘Groen Genieten’ weet de gast dat de horecagelegenheid de groene kansen heeft aangegrepen om het horecapand inclusief installaties duurzaam en dus toekomstbestendig te maken. Steeds meer gasten maar ook leveranciers en medewerkers vinden het belangrijk dat een horecabedrijf actief bezig is met verduurzamen.

📸: Stella Dekker