Circus in de Zorg bij ZINN en Beatrixoord

Op woensdag 5 juni hebben bewoners van zorgorganisatie ZINN en revalidatiecentrum Beatrixoord in Haren kunnen genieten van een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie en een bijzondere combinatie van kroonluchters, barokkostuums en nostalgie.
25 medewerkers van de Jumbo Maripaan Groep hebben zich vrijwillig ingezet om ruim 400 bewoners van ZINN en Beatrixoord een fantastische dag te bezorgen.

Circus bij ZINN en Beatrixoord
Bewoners van verschillende locaties van ZINN, dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand, hebben genoten van een circus op topniveau. Ook bewoners van UMCG Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord in Haren hebben de enthousiaste artiesten in actie gezien.
Na de voorstelling konden de bezoekers smullen van popcorn en een heerlijk portie poffertjes.

Maripaan Groep, Jumbo Supermarkten
Het Circus in de Zorg was een donatie van de Stichting Maripaan Teaming. Dit is het goede doelen project van de Maripaan Groep. Deze bestaat uit vijftien Jumbo winkels in het noorden van het land, van de franchisenemers Anrico Maat en Paul Papo. Zij hebben winkels in Haren, Groningen, Leek, Drachten, Surhuisterveen en Bedum. Teaming geeft de Maripaan Groep de mogelijkheid concreet maatschappelijk betrokken te zijn. Het gaat hier zowel om medewerkers als klanten.