ENZO KNOL KOMT VOOR EEN MEET-AND-GREET NAAR JUMBO SURHUISTERVEEN

Op donderdag 1 augustus brengt You-Tuber Enzo Knol een bezoek aan Jumbo Surhuisterveen. Hij komt langs voor een meet-and-greet met klanten van de Jumbo-vestiging in het Friese dorp.

Meet-and-greet met Enzo Knol
Klanten van Jumbo Surhuisterveen maken bij besteding vanaf € 25,00 aan boodschappen kans op een meet-and-greet met de You-Tube ster. Zij hoeven slechts de kassabon, voorzien van naam, mailadres en telefoonnummer, achter te laten bij de informatiebalie.

Supermarktmanager Tjalling Tjallingii is er erg trots op dat Enzo naar Surhuisterveen komt: ‘’Geweldig, dat zo’n bekende You-Tube ster naar ons dorp komt! We ontvangen enorm veel positieve reacties, omdat Enzo niet vaak een meet-en-greet doet.’’

Uit de ingeleverde kassabonnen worden willekeurig winnaars getrokken. Enkele tientallen klanten kans op een moment met Enzo. Hij geeft geen publiekelijk optreden.
De actie loopt tot en met 28 juli 2019.

Knolpower schoolspullen
Vanaf 31 juli verkoopt Jumbo Surhuisterveen Knolpower schoolspullen. Knolpower is het merchandisemerk van Enzo Knol. Onder andere agenda’s, schriften en rugtassen zijn verkrijgbaar.
De komst van Enzo naar Surhuisterveen is de aftrap van deze back to school campagne.