Jumbo Bedum feestelijk geopend!

Bedum, 29 november 2023

Vanochtend om 09.00 uur hebben Paul en Anrico Jumbo Bedum samen met het team geopend voor klanten!

Er is de afgelopen 2,5 weken door alle (bouw)partners en het team ontzettend hard gewerkt aan een prachtige winkel met een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor de dagelijkse boodschappen. De winkel is ook voorzien van allerlei nieuwe elementen in het kader van duurzaamheid. Zo zijn de koelingen voorzien van dagafdekking en is de winkel voortaan gasloos. De restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie wordt gebruikt om de winkel te verwarmen.

De winkel is ruimer opgezet en er is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er bijvoorbeeld een keuken waar onze medewerkers verse kant en klaar maaltijden en verse pizza’s om thuis af te bakken bereiden. Bovendien hebben klanten volop keuze uit een ruim aanbod dagverse producten op het versplein, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood, borrelschalen en (buitenlandse) kazen. Daarnaast biedt de winkel ook een selectie van regionale heerlijkheden, zoals sappen van Meinardi, vleeswaren van Slagerij Havinga, brood en zoetigheden van Bakkerij Hoekstra, siropen van Hooghoudt en meel van Mulderpot Kropswolde.

De winkel heeft ook een groot aantal zelfscankassa’s gekregen, om het afrekenen van de boodschappen nog gemakkelijker en vlotter te maken!

Nieuwsgierig geworden?

Onze collega’s kunnen niet wachten om jouw verwachtingen te overtreffen. 🚀 We verwelkomen je graag in Bedum!