Retail

De Maripaan Groep heeft zich sinds haar oprichting in 2002 sterk ontwikkeld! Waar we begonnen met een Jumbo-vestiging in Groningen, hebben we inmiddels vijftien vestigingen.

In onze Jumbo-vestigingen staat een prettige sfeer voor klanten én medewerkers centraal!
Samen zorgen we voor het overtreffen van de verwachting van onze klanten, door een persoonlijke benadering, altijd een stapje extra te doen en in een ruim assortiment aan producten te voorzien.

Service met een glimlach

Wij geloven dat gelukkige medewerkers fans van onze klanten kunnen maken, door ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied te stimuleren. We helpen onze medewerkers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten en zorgen er op deze manier voor dat zij met plezier aan het werk zijn en onze klanten ‘service met een glimlach’ kunnen bieden.

Samenwerking met lokale ondernemers

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten, die passen bij de laatste trends. Zo vind je het grootste vegan assortiment van Nederland bij onze Jumbo Foodmarkt in Groningen en hebben in al onze vestigingen een ruim keuze aan biologische producten.
Daarnaast zijn veel van onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers. Ieder met een uniek verhaal bij hun product. Niet alleen willen we lokale ondernemers stimuleren, ook willen we onze klanten kennis laten maken met hun bijzondere verhalen en producten!

Onze winkels