Start samenwerking herontwikkeling Winkelcentrum Paddepoel

Groningen, 9 mei 2023

Vandaag hebben de gemeente Groningen, projectontwikkelaar MWPO, Coöperatieve Vereniging van Eigenaren winkelcentrum Paddepoel en Lab Kloppend Hart Paddepoel een overeenkomst voor winkelcentrum Paddepoel getekend. Dit is het startmoment voor de samenwerking om de ideeën voor het winkelcentrum en het omliggende gebied verder uit te werken.

Maripaan heeft in 2020 geïnvesteerd in vastgoed in winkelcentrum Paddepoel. Daarna is Maripaan met haar vastgoed samengegaan in een partnerschap met een andere belegger in Paddepoel, dit met als doel om de revitalisatie van het winkelcentrum ook daadwerkelijk te motiveren. Een functie in het bestuur van de CVvE is niet ondenkbaar in deze positie. Annemarie Raeke is samen met Wouter Baan het Bestuur van de CVvE Paddepoel.

De ondernemers in het winkelcentrum zijn blij met de herontwikkeling. Er komen nieuwe woningen. Een prettige omgeving ontstaat met meer groen, meer ruimte voor ontmoeting en een betere infrastructuur. Met betere verbindingen voor de omliggende wijken, de regio en de binnenstad.