Maripaan klas mbo-4 Leidinggevende geslaagd!

Na een succesvolle eerste Maripaan klas, zijn we trots om ook dit schooljaar te kunnen melden dat deze twaalf toekomstige leiders gisteren, na een jaar hard werken en leren, hun diploma in ontvangst hebben mogen nemen. ๐ŸŽ“

Deze toppers zaten in onze Maripaan klas mbo-4 leidinggevende, die wij in samenwerking met Noorderpoort hebben opgericht. We vinden het belangrijk om te investeren in onze collegaโ€™s, want ontwikkelen is niet voor niets รฉรฉn van onze kernwaarden.

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฏ๐—ผ-๐Ÿฐ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฎ ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป? Heb jij leidinggevend talent, wil je deze kwaliteiten verder ontwikkelen en heb je een passie voor mensen? Bekijk hier meer informatie over de opleiding en een eventuele werkplek bij ons. We hebben nog een paar plekken vrij voor het volgende schooljaar! En wij betalen je opleiding, te gek toch?

Werk je al in een andere Jumbo en wil je ook graag deze opleiding volgen? Bel met ons servicekantoor (050 – 200 36 00) voor meer informatie.

En… we hebben nog veel meer mogelijkheden om je bij ons te ontwikkelen! Het is ook mogelijk om je mbo-3 diploma Retail Specialist in 18 maanden tijd te behalen. Neem vooral contact met ons op om meer te weten te komen.

๐Ÿ“ธ: Freshphoto