€ 20.053,00 voor het goede doel dankzij kledinginzameling bij Jumbo winkels

Het afgelopen jaar hebben klanten van Jumbo’s in Groningen, Haren, Leek, Drachten en Surhuisterveen hun oude kleding ingeleverd voor het goede doel. Naast de duurzame winst van het hergebruik van de kleding, heeft het ook het prachtige bedrag van ruim € 20.000,00 opgeleverd!

Marc Stallinga van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag en Annemarie Nienhuis van het Ronald McDonald Huis in Groningen zijn enorm blij met de donatie voor hun locatie. “Met de mooie opbrengst van de kledinginzameling bij de Jumbo supermarkten kunnen we ervoor blijven zorgen dat gezinnen met een ziek of zorgintensief kind bij elkaar kunnen zijn.”

Over het Ronald McDonald Huis en de Ronald McDonald Hoeve
Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Dat kan in het Ronald McDonald Huis in Groningen: daar zijn gezinnen dag en nacht op loopafstand van het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. De Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag maakt een onbezorgde vakantie mogelijk voor gezinnen met een ziek of zorgintensief kind.

Maripaan Teaming
Het initiatief van de kledinginzameling is afkomstig onze stichting Maripaan Teaming, het goede doelen project van Maripaan. Paul vertelt: ”Teaming geeft Maripaan de mogelijkheid concreet maatschappelijk betrokken te zijn en onze medewerkers en klanten hierbij te betrekken”. 100% van de inkomsten van de stichting gaat naar het goede doel.