GRAANSILO BIER OP BIERFESTIVAL GRONINGEN 2019

Van donderdag 4 t/m zaterdag 6 april staat Graansilo bier op de 9e editie van het Bierfestival Groningen in de Martinikerk.

Bierliefhebber en initiatiefnemer van Graansilo bier Frits: ‘’We staan met vier bieren op het festival. Naast Graansilo blond, tripel en IPA, hebben we speciaal voor het Bierfestival een nieuw biertje ontwikkeld en gebrouwen. Graansilo lentebier is als limited edition verkrijgbaar tijdens het Bierfestival en vanaf 8 april in een beperkte voorraad bij de geselecteerde verkooppunten.”

Wedstrijden
Tijdens de negende editie van Bierfestival Groningen daagt de organisatie amateurbrouwers uit om de lekkerste tripel te brouwen.
Hier doet Graansilo met haar tripel aan mee.
Daarnaast doet Graansilo blond mee aan de verkiezing om het beste biertje te worden van het Bierfestival Groningen 2019.

Ook als bezoeker maak je kans op leuke prijzen. Wie bij de stand van Graansilo bier de mooiste foto met het speciale frame maakt en plaatst op Instagram, wint een leuk pakket.

Verkooppunten
Graansilo bier is verkrijgbaar bij de Jumbo vestigingen in Bedum, Drachten, Groningen stad (m.u.v. Jumbo Overwinningsplein), Haren, Leek en Surhuisterveen. Daarnaast is het bier verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden in Groningen. Kijk voor meer informatie op www.graansilobier.nl (live vanaf 4 april).

Over Graansilo bier
Met trots heeft Graansilo haar eerste bier gelanceerd in augustus 2018: Graansilo blond. De bieren van Graansilo zijn toegankelijk en vol van smaak.
Het unieke aan Graansilo bier is dat het door en door Gronings is. De smaak en het design zijn bepaald door inwoners van Groningen. Hun mening vormt de basis voor het ontwikkelen en brouwen van de verschillende biersoorten.
Het motto van Graansilo is: Door & Door Groningen. Het is niet aan ons om te bepalen wat lekker bier is, het is aan de inwoners van Groningen om ons te vertellen wat zij lekker vinden.