GRAANSILO BLOND VERKOZEN TOT LEKKERSTE BIER VAN HET BIERFESTIVAL GRONINGEN!

Van donderdag 4 t/m zaterdag 6 april 2019 vond de 9e editie van het Bierfestival Groningen in de Martinikerk plaats.

Tijdens het festival vonden diverse wedstrijden plaats, waaronder de meest bijzondere bier-spijscombinatie, het brouwen van de lekkerste brut IPA en het lekkerste bier van het festival.
Graansilo blond is door de vakjury uitgekozen tot het lekkerste bier van het festival.
Bierliefhebber en initiatiefnemer van Graansilo bier Frits Gosman: ‘’Dit is de kroon op ons bier, dat we samen met inwoners van Groningen hebben ontwikkeld. Ik ben ontzettend blij en trots.’’

Verkooppunten
Graansilo bier is verkrijgbaar bij de Jumbo vestigingen in Bedum, Drachten, Groningen stad (m.u.v. Jumbo Overwinningsplein), Haren, Leek en Surhuisterveen. Daarnaast is het bier verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden in Groningen. Kijk voor meer informatie op www.graansilobier.nl (live vanaf 4 april).

Over Graansilo bier
Graansilo heeft haar eerste bier gelanceerd in augustus 2018: Graansilo blond. De bieren van Graansilo zijn toegankelijk en vol van smaak.
Het unieke aan Graansilo bier is dat het door en door Gronings is. De smaak en het design zijn bepaald door inwoners van Groningen. Hun mening vormt de basis voor het ontwikkelen en brouwen van de verschillende biersoorten.
Het motto van Graansilo is ‘Door & Door Groningen’. Het is niet aan ons om te bepalen wat lekker bier is, het is aan de inwoners van Groningen om ons te vertellen wat zij lekker vinden.