Graansilo Eten & Drinken genomineerd voor de Entree Awards 2022

De Entree Awards is hét horeca-event van het jaar. In de categorie Best New Dine & Drink Concept <150 Guests gaat het om restaurants waar de gast terecht kan voor food en drinks, met een energieke vibe. Het hele plaatje moet kloppen: het interieur, het aanbod in food en drinks en daaromheen de algehele sfeer.

De andere genomineerde concepten in de categorie Best New Dine & Drink Concept <150 Guests zijn: Helling 7 in Amsterdam, JaffaJaffa in Zwolle, Mesiba in Amsterdam en OX in Rotterdam.

Uitreiking

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie ‘Best New Dine & Drink Concept <150 Guests’ zijn dit de vijf genomineerden.

Jurybezoeken

Maar voordat het zo ver is, buigt een 23-koppige jury zich over een lastige kwestie: welke tien bedrijven zijn zó mooi, goed, innovatief, onderscheidend en/of uniek dat ze een award verdienen? Samen met de jury bekeek Entree Magazine afgelopen tijd welke zaken in aanmerking komen voor een award. De juryteams zullen komende weken het land intrekken om alle bedrijven te bezoeken.

We zijn ontzettend dankbaar dat we genomineerd zijn en kijken uit naar de uitreiking op 28 november!

Klik hier voor het artikel op Entree Magazine.