Opening Restaurant Graansilo Eten & Drinken

Na maanden van verbouwen was het vrijdag 4 maart eindelijk zover: restaurant Graansilo Eten & Drinken is geopend voor gasten!

Laat je verrassen

Niet alleen door de heerlijke gerechten en speciaalbieren, maar door de charme van de karakteristieke graansilo. Een samenspel van originele robuuste elementen, en een elegant afgewerkt interieur vol details, zorgen voor een unieke beleving.

Kies binnen – of in de serre – uit één van de sfeervolle zitplekken. Of vind een plekje in de zon op het ruime terras.

In het souterrain van de graansilo vind je de bierkluis. Een knusse plek met veel privacy, die toch heel ruim aanvoelt dankzij de moderne inrichting. Je kunt de bierkluis boeken voor bierproeverijen, workshops en andere evenementen. Maar ook gewoon voor een feestje of een vrijdagmiddagborrel.

Samen proeven, samen genieten

Omdat je bij Graansilo geen menukaart krijgt, weet je nooit precies wat je kunt verwachten. Zo ontdek je vaak nieuwe gerechten en krijg je steeds weer een unieke eetervaring. Wat je wél kunt verwachten, zijn heerlijk gebalanceerde smaken en de meest verse ingrediënten.

Hoe het begon

Zo’n 130 jaar geleden werd de iconische graansilo gebruikt voor opslag van gerst, tarwe en andere graansoorten. Het is dan ook geen toeval dat Graansilo hier – samen met vrienden – het eerste bier ging ontwikkelen. In 2018 was het dan eindelijk zover. Het eerste biertje werd ontwikkeld en vernoemd naar waar het allemaal begon: Graansilo Bier was een feit.

Naast liefde voor bier, hebben we een enorme passie voor goed eten. Daarom hebben is het gebouw in 2021 compleet gerenoveerd, zodat je er nu kunt genieten van heerlijke smaken, een ontspannen sfeer, en de prachtige uitzichten over het Winschoterdiep.

Wees van harte welkom! Laat je verrassen, proef en geniet!

Reserveren kan via: restaurantgraansilo.nl