Jumbo Bedum organiseert sponsoractie voor lokale verenigingen

Klanten die tussen 10 september en 17 november 2018 boodschappen doen bij Jumbo Bedum, kunnen sparen voor een financiële bijdrage voor hun favoriete vereniging.

Klanten van Jumbo Bedum ontvangen vanaf 10 september bij besteding van elke € 10,00 aan boodschappen een sponsorvoucher ter waarde van € 0,10. De voucher kan, via Facebook of de actiekast in de winkel, aan een deelnemende vereniging naar keuze worden gedoneerd.

Na afloop van de actie worden, tijdens de feestelijke slotavond, de eindbedragen bekend gemaakt en vindt het overhandigen van de cheques plaats.

Spaardoel
De verenigingen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven waarvoor zij graag willen sparen. Het spaardoel van iedere vereniging is zichtbaar op de actiekast in de winkel. Op deze manier weten de klanten waar zij met het doneren van de sponsorvouchers aan bijdragen.

Speciale acties
Naast het sparen van sponsorvouchers kunnen de verenigingen deelnemen aan speciale acties en daarmee kans maken op een bonus. Zo vindt er onder andere een sponsorjacht plaats. Wekelijks verschijnen er hints op de Facebookpagina van de winkel, die dichter naar de geheime locatie van de sponsorcheque leiden. De vinder mag de cheque ter waarde van €1.000,- voor zijn/haar favoriete vereniging verzilveren.

Lokaal betrokken
De Jumbo Sponsoractie sluit goed aan op het maatschappelijke beleid van de Jumbo in Bedum. Supermarktmanager Luc Medema: ‘’Wij zijn graag lokaal betrokken. Vanwege de vele sponsoraanvragen is het idee voor één grote activiteit ontstaan. Met de Jumbo Sponsoractie kunnen we voor alle verenigingen in en rondom Bedum iets betekenen.’’