Jumbo Groningen Overwinningsplein feestelijk geopend!

Groningen, 12 juni 2024

Vanochtend om 09.00 uur hebben we Jumbo Groningen Overwinningsplein feestelijk heropend voor klanten!

Er is de afgelopen zes weken grondig verbouwd en door alle (bouw)partners en het team ontzettend hard gewerkt aan een prachtige winkel met een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor de dagelijkse boodschappen.

Ook deze winkel is voorzien van allerlei nieuwe elementen in het kader van duurzaamheid. Zo zijn de koelingen voorzien van dagafdekking en is de winkel voortaan gasloos. De restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie wordt gebruikt om de winkel te verwarmen.

De winkel is ruimer opgezet en hebben klanten volop keuze uit een ruim aanbod dagverse producten op het versplein, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood, borrelschalen en (buitenlandse) kazen. Daarnaast biedt de winkel ook een selectie van regionale heerlijkheden, zoals sappen van Meinardi uit Noordbroek, lekkernijen van Hovius ui Zuidlaren en aardappelen van Van Zwol uit Spijk.

De winkel heeft een ruim zelfscan-plein gekregen, om het afrekenen van de boodschappen nog gemakkelijker en vlotter te maken!

Nieuwsgierig geworden?

Onze collega’s kunnen niet wachten om jouw verwachtingen te overtreffen. 🚀 We verwelkomen je graag in de nieuwste winkel van Groningen!