JUMBO HAALT € 1.670,00 OP VOOR STICHTING DE BRUG PROVINCIE GRONINGEN

Een boccebaan voor Stichting De Brug Provincie Groningen

Onlangs hebben Jumbo Reitdiephaven, Jumbo Wilhelminakade en de Jumbo’s in Haren geld ingezameld voor Stichting De Brug provincie Groningen. De actie heeft € 1.670,00 opgeleverd. Dit is gebruikt voor de aanschaf van een boccebaan.

De baan is op 15 juni in gebruik genomen tijdens de Special Olympics Regionale Spelen Groningen. Eddy Lagro van Stichting De Brug is enorm blij. “Bocce is een balspel dat lijkt op bowls en jeu de boules. De sport is erg geschikt voor onze sporters met een verstandelijke beperking. Door de opstaande randen van de baan kan iedereen deelnemen. Onze sporters gaan enorm veel plezier beleven aan deze baan.”

Over Stichting De Brug Provincie Groningen
De Brug provincie Groningen is de organisatie voor sport en bewegen voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de provincie Groningen en Noord-Drenthe. De Brug is aangesloten bij Gehandicaptensport Nederland.

Maripaan Groep, Jumbo Supermarkten
Het initiatief voor de donatie is afkomstig van de Stichting Maripaan Teaming. Dit is het goede doelen project van de Maripaan Groep. Deze bestaat uit vijftien Jumbo winkels in het noorden van het land, van de franchisenemers Anrico Maat en Paul Papo. Zij hebben winkels in Leek, Drachten, Surhuisterveen, Haren, Bedum en Groningen. Teaming geeft de Maripaan Groep de mogelijkheid concreet maatschappelijk betrokken te zijn. Het gaat hier zowel om medewerkers als klanten.