JUMBO LEEK VERKOOPT ALS EERSTE SUPERMARKT DUNKIN’ DONUTS

Als eerste supermarkt in Nederland hebben de Jumbo’s in Leek de donuts van Dunkin’ Donuts in de schappen liggen. Het merk is al decennia een begrip in Amerika en heeft in de afgelopen jaren ook vestigingen opgebouwd in de grote steden van Nederland. In de supermarkt lag het niet, tot nu.
Bedrijfsleider Judith is erg trots op de samenwerking: ‘We hebben echt een primeur in handen! Een vleugje Amerika in ons dorp.’’

De medewerkers van de Jumbo’s in Leek, hebben de donuts al mogen proeven en zijn erg enthousiast. Judith weet zeker dat de donuts goed ontvangen zullen worden: ‘’Ik denk dat een tussendoortje zo lekker als deze het altijd goed zal doen, ook al leven we in een tijd waarin bewuste en gezonde voeding een steeds belangrijkere rol speelt.’’

Het succes zal ongetwijfeld een landelijke uitrol krijgen, maar voorlopig zijn de ronde lekkernijen exclusief in de Jumbo’s in Leek te vinden.

Over Dunkin’ Donuts
De eerste Nederlandse Dunkin’ Donuts vestiging werd in Amsterdam geopend op 23 maart 2017. Al snel volgden meer vestigingen in Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg. Het assortiment donuts bestaat uit de traditionele all time favorites zoals de Boston Creme en Strawberry Rainbow donut en speciale limited edition seizoensgebonden donuts.