Jumbo Meerstad feestelijk geopend!

Vanochtend om 09.00 uur hebben Paul en Anrico Jumbo Meerstad samen met het team geopend voor klanten!

Er is de afgelopen maanden door alle (bouw)partners en het team ontzettend hard gewerkt aan een prachtige winkel met een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor de dagelijkse boodschappen.

Jumbo Meerstad is het hart van de wijk en vervult naast een supermarkt ook de functie van een ontmoetingsplek voor jong en oud. Daarom is de winkel onder andere voorzien van een foodcorner waar klanten terecht kunnen voor een kopje koffie met een lekker gebakje of een vers bereid broodje. Om het doen van de boodschappen nog gemakkelijker en vlotter te maken, heeft de winkel heeft een groot sco-park waar klanten zelf de boodschappen kunnen afrekenen.

De winkel bevindt zich in het gebouw de SuperHub, welke bestaat uit gelamineerde houten elementen en circulair is gebouwd. De grote houten bogen geven het pand het gevoel van een kathedraal. De vele ramen zorgen voor veel licht en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Dit maakt de SuperHub een bijzonder gebouw en het doen van boodschappen een speciale belevenis.’’

 Nieuwsgierig geworden? We verwelkomen je graag bij Jumbo Meerstad in de spectaculaire SuperHub!

📸: Jacco van der Zwan