Jumbo Meerstad lanceert Meerschap

Meerschap is een initiatief van Jumbo Meerstad. Van veel ondernemers uit de wijk kregen wij de vraag of zij ook hun producten bij ons mochten verkopen. Wat doe je dan? Je legt Meerstad in het schap: Meerschap! Zes lokale ondernemers liggen de aankomende zes weken bij ons in de winkel om hun lokale, unieke en duurzame producten te verkopen.

Over Meerschap

Meerschap is een combinatie tussen het beste wat Meerstad te bieden heeft en de plek waar de wijk samenkomt, de supermarkt. Op deze manier kunnen ondernemers uit de wijk hun producten verkopen. Zo stimuleren wij lokaal ondernemerschap en krijgen de ondernemers de kans om hun bekendheid te laten groeien en klanten kennis te laten met met hun unieke verhaal.

Over de ondernemers

Meerschap telt zes ondernemers.

TOET (Tekst op een T-shirt). Je kan in Jumbo Meerstad van TOET verschillende producten kopen. TOET’s persoonlijke hoogtepunt: een romper met de skyline van Meerstad.

Babyshowerbox. Er worden veel babyshowers georganiseerd in Meerstad, in dat gat wil de babyshowerbox springen. Om de basisspullen voor de babyshower alvast in huis te hebben!

SOAP7 staat voor kleinschaligheid, zorg en aandacht voor mens en natuur. Ze maken zepen en huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten.

J&A. Dit is een collectief van twee ondernemers die biowijnen uit Andalusië importeren. Heerlijke wijnen met een tintje Meerstad.

Dequ Studio. Denise Qualm is een creatief ondernemer. Zij heeft speciale Meerstad kaartjes gemaakt. Zo wordt er aan buren, baby’s of vrienden aandacht gegeven, maar dan op een hele speciale manier.

Anoesh is een bekende uit de wijk. De baklava is een favoriet van Meerstadjers!