Max Verstappen pop-up store

Opening pop-up store
Door de verbouwing tot Jumbo Foodmarkt is er binnen de supermarkt ruimte vrijgemaakt die de mogelijkheid biedt om bijzondere activiteiten te ontplooien. De Max Verstappen pop-up store opent haar deuren. Hier kan men een Red Bull Racing Formule 1-wagen bewonderen en er worden diverse bijzondere Max Verstappen memorabilia tentoongesteld, zoals een originele raceoverall en de gele Jumbo helm die de Nederlander droeg tijdens de gewonnen race in Oostenrijk. Ook wordt er officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise verkocht, uiteenlopend van accessoires tot kleding en caps. De winkel werd persoonlijk geopend door Max Verstappen en is vanaf 19 september t/m 21 oktober elke woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Alleen in de Max Verstappen pop-up store in Groningen loopt – zo lang de voorraad strekt – een speciale actie: bij aankoop van een oranje Max Verstappen 2018 driver cap ontvangt men een gratis 4 pack Red Bull.

Racen tegen Max
Na de opening maakte Max tijd voor zijn fans. Op een podium naast de Jumbo Foodmarkt werd hij onder het toeziend oog van duizenden fans geïnterviewd en maakte hij diverse selfies met het publiek. Een gelukkige fan mocht bovendien virtueel racen tegen Verstappen. Max is enthousiast over de tijdelijke Max Verstappen popup store: “Ik heb altijd enorm veel steun gehad van mijn fans. Super dat zij nu niet alleen in Limburg, maar ook tijdelijk hier in Groningen terechtkunnen om deze Formule 1-auto en een aantal voor mij bijzondere items in het echt te zien. Jumbo is al jarenlang een trouwe sponsor van mij. Mooi om te zien hoe hun wereld en die van mij hier onder het dak van de Jumbo Foodmarkt in Groningen samen komen.” 

Het lekkerste van dichtbij
Jumbo Foodmarkt Groningen beschikt over de grootste groente- en fruitafdeling van Noord-Nederland en biedt veel keuze aan verse seizoens- en streekproducten. Zoals Groningse streekbieren van lokale brouwerijen en koffie uit de lokale koffiebranderij Het Koffiestation, maar ook in Nederland geteelde thee van Tea by me. In de categorie Vers zijn er gepelde garnalen uit Lauwersoog en aardbeien van Meinardi uit Noordbroek. De winkel heeft ook het beste uit de La Place bakkerij in het assortiment, zoals het populaire worstenbroodje,de bekende muffins en gebakjes.  daarnaast worden smakelijke fish and chips, pizza’s, sushi, soepen en de welbekende
broodjes vers bereid in de winkel. Ook is er een Veggiechef afdeling waar dagelijks verse groenten en fruit bereid worden en vegetarische maaltijdoplossingen worden aangeboden. Het gezellige nieuwe Foodcafé biedt bovendien de mogelijkheid om ter plekke van een ontbijtje, lunch of diner te genieten of een kopje La Place koffie te drinken, met een lekker gebakje natuurlijk!

Tien meter vegan schap
Foodmarkt Groningen introduceert, naast alle bijzondere keukens, ook het grootste vegan schap van Nederland. Het maar liefst tien meter lange schap bevat gekoelde-, diepvries- en houdbare producten. Anrico Maat, ondernemer van Jumbo Foodmarkt Groningen, kijkt ernaar uit om samen met zijn compagnon Paul Papo en hun team van start te gaan: “Wat een spectaculair begin voor onze nieuwe Foodmarkt! We hebben lang toegewerkt naar deze opening. Een bijzondere mijlpaal voor ons en fantastisch om te zien hoe enthousiast men op de nieuwe winkel reageert. Het is onze passie om samen met het hele team boodschappen doen nog leuker te maken voor onze klanten!”

Bereikbaarheid
Jumbo Groningen bevindt zich in het Euroborgstadion. De parkeerplaats biedt ruimte aan 919 auto’s, de eerste twee uur parkeren zijn gratis bij een besteding vanaf 25 euro. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Fotobijschriften:
Max Verstappen opent samen met Frits van Eerd, CEO van Jumbo en ondernemers Paul Papo en Anrico Maat de Jumbo Foodmarkt Groningen en de Max Verstappen pop-up store.