Restaurant Rooftop Merckt zet nieuwe koers in als Rooftop Merckt Eten & Drinken

Groningen, 10 juli 2023

Rooftop Merckt kondigt met veel enthousiasme aan dat het restaurant zal vanaf nu verdergaan onder de naam Rooftop Merckt Eten & Drinken. Het voormalige fine dining concept heeft plaatsgemaakt voor een concept dat is geïnspireerd op het succesvolle Graansilo Eten & Drinken. 

Horecamanager Bram Stob vertelt: “Met de overgang naar Rooftop Merckt Eten & Drinken willen we een meer toegankelijke culinaire ervaring creëren. De nieuwe slogan “Proef Groningen van boven” vat perfect samen waar Rooftop Merckt Eten & Drinken voor staat: genieten van heerlijke gerechten op een prachtige locatie.

Eén van de vernieuwingen is de introductie van verrassingsmenu’s tijdens de lunch en het diner. Tijdens de lunch kunnen gasten genieten van een tweegangenmenu voor slechts € 24,50. Voor het diner biedt Rooftop Merckt Eten & Drinken een verrassingsdiner aan met maar liefst vier gangen voor € 45,00. Met deze menu’s kunnen de gasten zich laten verrassen door de creativiteit en het vakmanschap van chef-kok Simon Feitsma en zijn team, waarbij de beste seizoensgebonden ingrediënten worden gebruikt.

Naast de heerlijke gerechten nodigt Rooftop Merckt Eten & Drinken ook uit voor een ontspannen kopje koffie, een gezellige borrel of een verrukkelijke cocktail. Het restaurant is trots op de uitgebreide drankenkaart en streeft ernaar om voor ieder wat wils te bieden.

Met deze nieuwe koers kijkt Rooftop Merckt Eten & Drinken ernaar uit om zowel lokale bewoners als toeristen te verwelkomen. Het restaurant biedt een adembenemend uitzicht over Groningen en belooft een onvergetelijke culinaire ervaring.

Kom langs bij Rooftop Merckt Eten & Drinken op het vertrouwde adres: Grote Markt 33. Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op www.rooftopmerckt.nl.