SPONSORACTIE JUMBO LEEK GROOT SUCCES!

Tijdens de feestelijke slotavond op vrijdag 22 februari is bekend gemaakt dat de 52 deelnemende verenigingen ruim € 22.000,00 bij elkaar hebben weten te sparen. Aan elke vereniging is een cheque met het eindbedrag overhandigd.

Speciale acties
Naast het sparen van sponsorvouchers konden de verenigingen deelnemen aan speciale acties en daarmee kans maken op een bonus.
De prijzen voor de categorieën ‘ludieke activiteit bij de ingang van de winkel’ en ‘het maken van een verenigingsfilmpje’, zijn tijdens de slotavond uitgereikt.
De grote winnaars waren Adonis Sportacrobatiek uit Leek en Acro Academy uit Marum.
De bonussen voor deze extra acties varieerden van € 500,00 tot € 1.500,00.

De feestelijke avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Supermarktmanagers Jos Deinum en Judith Wielinga kijken met veel enthousiasme terug op de actie. Jos: ‘’Ik heb genoten van het fanatisme van de verenigingen, met name bij de ludieke activiteiten in de winkels. Judith: ‘’Het was erg lastig om uit alle inzendingen de drie meest originele filmpjes te kiezen. Eigenlijk is iedereen hierin een winnaar.’’
Beiden zijn benieuwd naar de foto’s van de gerealiseerde spaardoelen.

Vouchers sparen
Klanten van Jumbo Leek ontvingen de afgelopen 10 weken bij besteding van elke €10,00 aan boodschappen een sponsorvoucher ter waarde van € 0,10. Deze voucher kon worden gedoneerd aan één van de 52 deelnemende verenigingen uit Leek, Tolbert, Niebert, Nuis, Marum, Boerakker, Zevenhuizen, Oostwold, Nietap en Oldekerk.