Sponsoractie Jumbo Surhuisterveen groot succes!

Tijdens de feestelijke slotavond op 29 mei is bekend gemaakt dat de 52 deelnemende verenigingen ruim €20.000,00 bij elkaar hebben weten te sparen. Aan elke vereniging is een cheque met het eindbedrag overhandigd.

Speciale acties
Naast het sparen van sponsorvouchers konden de verenigingen deelnemen aan speciale acties en daarmee kans maken op een bonus. De prijzen voor de categorieën ‘ludieke activiteit bij de ingang van de winkel, maken van een verenigingsfilmpje en bestellen van online boodschappen’, zijn tijdens de slotavond uitgereikt. De grote winnaars zijn Brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen en 5 samenwerkende verenigingen uit Rottevalle.  De bonussen voor deze extra acties variëren van €1.500,00 tot €150,00.

De feestelijke avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Vouchers sparen
Klanten van Jumbo Surhuisterveen ontvingen de afgelopen 10 weken bij besteding van elke €10,00 aan boodschappen een sponsorvoucher ter waarde van €0,10. Deze voucher kon worden gedoneerd aan één van de 52 deelnemende verenigingen uit Surhuisterveen, Surhuizum, Opende, Rottevalle, Harkema, Drogeham, Augustinusga, Houtigehage en Boelenslaan.