Te huur: kantoorruimte op een unieke locatie in Groningen

Ben je op zoek naar een fijne werkplek op een bijzondere locatie in Groningen? De kantoorruimte op de 1e verdieping in onze karakteristieke graansilo is te huur! De nieuwe lift is inmiddels geplaatst, dus wij zijn er klaar voor om een ‘huisgenoot’ te verwelkomen.

Ons kantoor bevindt zich op de 2e verdieping, verdeeld over twee lagen incl. het torentje. Op de begane grond en in het souterrain zit restaurant Graansilo Eten & Drinken. Het restaurant heeft een ruim terras aan de linkerzijde van het pand. Derhalve heeft deze locatie veel mogelijkheden.

We hebben de graansilo de afgelopen jaren volledig verbouwd en gerenoveerd. Inmiddels bruist het in het Oosterpoort-gebied, er is volop energie en nagenoeg zijn alle werkzaamheden voltooid.

De eerste verdieping, gelegen ter hoogte van de drie ramen op de “kopse” zijden van het pand, is circa 157 m2 groot en per direct te huur. Het centrum van Groningen en het Centraal Station voor openbaar vervoer zijn op loopafstand.
 
Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected] of 050 – 200 36 00 en vraag naar Annemarie Raeke.